Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Puolukkarahkapullat korvapuusteista

Myös pakastepullia voi käyttää leivonnaisten pohjataikinana. Sulata raakapakasteena myytäviä Myllyn Paras Korvapuusteja ja laita ne isoihin muffinivuokiin yhdessä rahka-puolukkatäytteen kanssa.

Voit laittaa myös puolukat erikseen, eli ensin pullakolon pohjalle puolukoita, sitten rahkaseosta ja sitten vielä muutama puolukka päälle.

8 kpl

8 kpl Myllyn Paras Korvapuusteja (560 g, raakapakaste)
400 g vanilja- tai marjarahkaa
1 muna
3 dl puolukoita

Painele sulaneet korvapuustit syviin isoihin, jenkkikokoisiin muffinivuokiin tai silikonivuokiin. Anna kohota. Sekoita rahka, muna ja puolukat. Mikäli rahkassa ei ole sokeria, lisää sitä vähän makusi mukaan.

Paina kohonneisiin pulliin isot kolot niin, että taikina nousee vuokien reunoille. Jaa täyteseos vuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

Vinkki! Puolukoiden tilalle sopivat mustikat tai omenakuutiot.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja