Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Huomenta Suomen Energiapatukat

4:47Energiapatukat ja suklainen avokadotuorepuuro
Julkaistu 22.01.2015 15:06
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 10 patukkaa
  • 1 dl kiinteää kookosöljyä
  • 1 dl mangososetta (lastenruokaa 1 tlk, 125 g)
  • 1 dl kiinteää suomalaista hunajaa
  • 2 dl kuivattuja papaija- ja mangosuikaleita tai eksoottista kuivattua hedelmäsekoitusta
  • 3 dl Myllyn Paras Kaura+Riisi Hiutaleita
  • 1 dl Myllyn Paras Kauraleseitä
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 1 dl manteli- tai pähkinärouhetta

Valmistusohje

Kuumenna isohkossa mikroon sopivassa kulhossa kookosöljy, mangosose ja hunaja niin, että ne muuttuvat juoksevaksi nesteeksi. Pilko kuivattu hedelmäsekoitus hienoksi rouheeksi. Lisää ne, hiutaleet ja leseet ja muut aineet joukkoon sekoittaen paksuksi tahnaksi.

Aseta leivinpaperi suorakaiteen muotoisen uunivuoan pohjalle ja reunoille. Voitele se kookosöljyllä. Muotoile siihen taikinasta 40 cm x 11 cm muotoinen levy öljyisin käsin. Leikkaa levystä 10 kpl 4 cm:n levyisiä patukoita ja tasoita reunat. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla n.15 min kauniin värisiksi.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

23.1.15.Energiapatukat ovat hyvä eväsvalinta. Tee itse juuri sellaisia patukoita kuin haluat! Tässä myslipatukoihin käytetään maultaan mietoja, mutta rapeita Kaura+Riisi Hiutaleita. Eksoottisuutta tuovat kuivatut hedelmäpalat ja mangosose yhdessä kookosöljyn kanssa. Ota energiapatukat mukaan evääksi tai syö jonkin verran ennen tai jälkeen treenien.

Lisää aiheesta:

Omena-kaurapaistosSuperfood-energiapatukatItse tehdyt energiapatukatAnnospannarit kaurapuurosta kookos-hedelmätwistilläOmenanyytit Arjan tapaanMangokaurakeksit
MysliMakuja ja ElämääHuomenta SuomiArjan LeivontanurkkaMyllyn ParasVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Mysli
  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Kotitekoinen mysli treenaajalle

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gluteeniton mysli

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Mysli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirsikkamysli

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Superfood-energiapatukat