Mainos

Suklainen avokadotuorepuuro

23.1.15. Tuorepuuro on vaihtelua tavalliselle aamupuurolle. Kokeile kaakaota ja avokadoa yhdistelevää makuelämystä! Tuorepuuro valmistetaan sekoittamalla hiutaleita, leseitä ja siemeniä nesteeseen, muun muassa piimään, rahkaan tai soijajuomaan ja niiden annetaan turvota. Tässä tuorepuuron pohjana toimivat avokado ja rahka. Mielenkiintoisen puuron makuna puolestaan on tuttu kaakao.

1:lle

  • 1 avokado
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 dl Myllyn Paras Pikakaurahiutaleita
  • 2 rkl kaakaojuomajauhetta
  • 1 dl pehmeää maitorahkaa
  • ½ tl vaniljasokeria

Pinnalle

  • 1 pala tummaa suklaata rouheena

Valmistusohje

Kuori ja pilko avokado kulhoon, purista päälle sitruunamehua. Lisää hiutaleet, kaakaojuomajauhe ja rahka, survo haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Mausta vaniljasokerilla. Ripottele pinnalle suklaarouhetta. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Jos haluat löysempää tuorepuuroa, lisää maustamatonta jogurttia.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja