Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Tuleeko joulutortun hillo päälle vai alle? Äänestä ja voita!

Joulutortut kuuluvat olennaisena osana joulunajan herkutteluun. Nyt selvitetään, kuinka joulutorttu kuuluisi oikeaoppisesti tehdä.

Joulutortut valmistuvat kaikessa yksinkertaisuudessaan kahdesta raaka-aineesta: torttu-, lehti- tai voitaikinalevyistä ja luumumarmeladista. Jos heittäytyy oikein villiksi, voi joulutorttujen keskiöön lusikoida erimakuisia marmeladeja tai vaikkapa suklaakonvehteja.

Yksi asia ei kuitenkaan monessa taloudessa muutu: hillo laitetaan joko perinteisen tortun keskiöön päällimmäisenä tai taitellaan torttusakarien alle. Kumpi tapa on sinun mielestäsi oikea?

Äänestä alla olevalla lomakkeella ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa Pentikin tuotesetin. Tuotesetti sisältää piparkakkutalon muotit, Sydän-leikkuulaudan ja keittiöpyyhkeen. Palkinnon arvo on noin 50 euroa. Kilpailun säännöt löydät täältä.

Kilpailuun voi osallistua 20. joulukuuta 2018 saakka! Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistuneille! Kilpailu on päättynyt ja voittaja arvottu. Äänestyksen tuloksena 62 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että hillo kuuluu joulutortun päälle.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja