Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Tuleeko joulutortun hillo päälle vai alle? Äänestä ja voita!

Joulutortut kuuluvat olennaisena osana joulunajan herkutteluun. Nyt selvitetään, kuinka joulutorttu kuuluisi oikeaoppisesti tehdä.

Joulutortut valmistuvat kaikessa yksinkertaisuudessaan kahdesta raaka-aineesta: torttu-, lehti- tai voitaikinalevyistä ja luumumarmeladista. Jos heittäytyy oikein villiksi, voi joulutorttujen keskiöön lusikoida erimakuisia marmeladeja tai vaikkapa suklaakonvehteja.

Yksi asia ei kuitenkaan monessa taloudessa muutu: hillo laitetaan joko perinteisen tortun keskiöön päällimmäisenä tai taitellaan torttusakarien alle. Kumpi tapa on sinun mielestäsi oikea?

Äänestä alla olevalla lomakkeella ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa Pentikin tuotesetin. Tuotesetti sisältää piparkakkutalon muotit, Sydän-leikkuulaudan ja keittiöpyyhkeen. Palkinnon arvo on noin 50 euroa. Kilpailun säännöt löydät täältä.

Kilpailuun voi osallistua 20. joulukuuta 2018 saakka! Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistuneille! Kilpailu on päättynyt ja voittaja arvottu. Äänestyksen tuloksena 62 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että hillo kuuluu joulutortun päälle.

Mainos

Testaa, oletko pastatietäjä – osallistu kilpailuun ja voita palkinto!

Tee leikkimielinen testi ja selvitä, onko pastatietämyksesi aloittelijan vai supertietäjän tasoa.

Italiassa tunnetaan jopa kuusisataa erilaista pastalajia, ja monilla pastalajeilla on hauskoja nimiä kuten strozzapreti (papinkuristaja) tai cappelletti (pikku hattuja). Näitä pastoja voi nykyään saada hyvinvarustetuista kaupoista myös Suomessa, mutta vielä 1960- ja 1970-luvuilla Suomessa tunnettiin lähinnä vain spagetti ja makaroni. Vasta 1980-luvulla alkoi ruokalautasilla näkyä myös muita pastamuotoja, kuten tagliatelleja ja rigatoneja.

Lyhyellä pastatestillä voit selvittää omaa pastatuntemustasi. Jätä yhteystietosi testin alla olevaan lomakkeeseen.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta Myllyn Paras -tuotepaketteja, jotka sisältävät silikoninuolijan sekä pasta-, hiutale- ja suurimotuotteita. Kilpailu on voimassa 2.12.2018 asti. 

Lue säännöt täältä.

Kilpailu on päättynyt!

Mainos

Kilpailu: Lähetä kuva hurjimmasta halloween-leivonnaisestasi ja osallistu arvontaan!

Osallistu Leivontanurkan kilpailuun lähettämällä kuva halloween-leivonnaisestasi ja voita palkinto.

Hurjat ja hauskat leivonnaiset kuuluvat olennaisesti lokakuun lopulla vietettävään halloweeniin. Oletko sinä tehnyt halloween-juhliin sormikeksejä, hämähäkkileivonnaisia tai aivokakkua?

Lähetä kuva halloween-leivonnaisestasi ja osallistu Lékuén leipäkääreen arvontaan. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken yhteensä kaksi kappaletta. Yhden palkinnon arvo on noin 35 euroa. Kilpailun säännöt löydät täältä. Kilpailuun lähetetyistä kuvista koostetaan artikkeli Leivontanurkkaan.​​​​​​​

Kilpailu päättyy 28. lokakuuta 2018.

Mainos

Osallistu Leivontanurkan puurokilpailuun – lähetä kuva ja voita palkinto!

Puuro kuuluu monen aamiaispöytään. Osallistu Leivontanurkan kilpailuun lähettämällä kuva sinun puurolautasestasi ja voita palkinto.

Kaurapuuro, mannapuuro, riisipuuro – puuron voi valmistaa monella tapaa ja jokaiselta löytyy takuulla oma suosikkinsa. Miten sinä nautit puurosi mieluiten: värikkäiden marjojen kera, voisilmällä vaiko sellaisenaan?

Lähetä kuva puurolautasestasi ja osallistu Lékuén mikropuurokeittimen ja lusikan arvontaan. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken yhteensä kolme kappaletta. Yhden palkinnon arvo on noin 35 euroa. Kilpailun säännöt löydät täältä. Kilpailuun lähetetyistä kuvista koostetaan artikkeli Leivontanurkkaan.

Kilpailu on päättynyt!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja