Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kiireisen leipojan pelastus: Nämä pikapullat valmistuvat hetkessä

Nämä pullat valmistuvat jopa puolessa tunnissa! Herkullisen maun salaisuus löytyy taikinaa mehevöittävistä rusinoista ja hillottujen sitrushedelmien kuorista.

Pullat ovat kaikille maistuvia klassikkoleivonnaisia, mutta niiden valmistus on melko aikaa vievää puuhaa. Yhtä herkulliset pikapullat valmistuvat kuitenkin nopeasti, jopa puolessa tunnissa. 

Sukaatti on hillottua sukaattisitruunan kuorta. Sukaatti soveltuu käytettäväksi kakkuihin ja koristeeksi.

Nämä pullat kohoavat leivinjauheella ja kätkevät sisäänsä makeaa kakuntäytettä.

Nyt voit yllättää ystäväsi tai perheesi pullantuoksulla aina kun haluat. Leivonnaiset ovat parhaimmillaan tuoreina.

Puolen tunnin pullat, 20 kpl

100 g voita
1 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 dl valmista kakun täytettä (sukaattia, hillottua appelsiininkuorta)
1 dl rusinoita
1 kananmuna  
2 dl maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää voi-sokerivaahdon joukkoon kananmuna ja vatkaa voimakkaasti. Lisää sekaan vuorotellen jauhoseosta ja maitoa. Sekoita lopuksi joukkoon rusinat ja kakun täyte.

Annostele taikina muffinsi-vuokiin ja paista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja