Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Yllättävä vinkki omenoiden hyödyntämiseen – kokeile tätä täydellistä reseptiä!

Omena on yllättävän herkullista myös pizzan päällä. Yhdistä se persikan tavoin vaikkapa aurajuustoon tai vuohenjuustoon, ja viikonlopun herkkuvalinta on selvä!

Omenaa pizzaan – ajatus on erikoinen, mutta toimii. Kokeile tätä Foodiecrush-sivuston herkullista reseptiä ja yhdistä makea ja suolainen tavalla, joka vie kielen mennessään. 

Omenapizza

Pizzapohja joko kaupan pakastealtaasta tai itse tehtynä tällä ohjeella
2 pientä omenaa ohueksi siivutettuna
0,8 dl vaahtearsiirappia
300 grammaa mozzarellaraastetta
4 siivua pekonia pieneksi leikattuna
1 dl valkosipulin kynsiä
100 grammaa sinihomejuustoa

1. Lämmitä uuni 250 asteeseen

2. Aseta omenat kulhoon ja kaada päälle vaahterasiirappi. Sekoita hieman. 

3. Jaa pizzataikina neljään pieneen osaan tai tee yksi suurempi pizza. 

4. Lisää juustoraaste ja levitä päälle omenat, pekoni, valkosipuli ja sinihomejuusto. 

5. Paista uunista riippuen noin 15 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja pizzapohja paistunut rapsakaksi. 

6. Kaada päälle vielä ripaus vaahterasiirappia ja tarjoile. 

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja