Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Yllättävä ainesosa tekee suklaajälkiruoasta terveellisempää – kokeile!

Kun mielesi tekee herkutella, testaa tämä hieman terveellisempi jälkiruokaresepti.

Proteiinipitoiset pavut tekevät brownie-leivoksista täyttävämpiä ja terveellisempiä. Testaa Buzzfeedin resepti!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tarvitset:

noin 2,5 dl pikakaurahiutaleita
1/2 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
7 dl säilykepapuja (mustia tai kidney)
ripaus vaniljauutetta
1,5–2 dl vaahterasiirappia (tai agave-siirappia tai hunajaa)
0,5 dl kookosöljyä (sulana)
6 rkl kaakaojauhetta
0,5 dl tummasuklaahippuja 

Tee näin:

1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen ja voitele neliönmuotoinen kakkuvuoka kookosöljyllä tai vuokaspraylla.
2. Sekoita keskenään pikakaurahiutaleet, suola ja ruokasooda.
3. Huuhtele pavut hyvin ja valuta ylimääräinen vesi pois. Lisää huuhdellut pavut, vaniljauute, siirappi, kookosöljy ja kaakaojauhe. Sekoita kulhossa tai yleiskoneessa. Sekoita, kunnes taikina on koostumukseltaan tasaista.
4. Kaada taikina vuokaan ja tasoita hieman kostealla lusikalla. Ripottele päälle suklaata.
5. Kypsennä noin 30 minuutin ajan, ja anna jäähtyä viitisen minuuttia. Leikkaa paloiksi ja tarjoile.

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja