Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Yhdistä salmiakkisuklaata ja vadelmaa – testaa maukkaat leivokset!

Huomenta Suomen Makuja-osiossa leivottiin salmiakkisia herkkuja!

Huomenta Suomen Makuja-osiossa leivottiin perjantaina 14.8.15 salmiakkisuklaa-vadelmaleivoksia kotitalousopettaja Arja Elina Laineen seurassa.

Näiden herkkujen kanssa kannattaa olla tarkkana, etteivät ne pala.

– Kahdeksan minuuttia uunissa riittänee, Laine kertoo.

Leivoksiin laitetaan punaherukka-vadelmasurvosta.

– Punaherukka tuo suklaalle pientä kirpeyttä, mutta jos sitä ei ole tai siitä ei tykkää, voi tehdä pelkästä vadelmastakin.

Myös mansikka sopii näihin leivoksiin hyvin.

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja