Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Usko tai älä: Omar-munkit voi valmistaa näin helposti myös itse – taivaallisen hyvää!

Omar-kinuskilla päällystetyt munkit voi loihtia kotioloissa yllättävänkin helposti. Päällysteeseen tarvitset vain kaksi ainesosaa: kermaa ja Omar-karkkeja.

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto kertoi viime viikolla Fazerin keväällä kauppoihin ilmestyvästä uutuustuotteesta: Omar-munkeista. Kyseessä on berliiininmunkkia muistuttava leivonnainen, joka on vaaleanpunaisen kuorrutteen sijaan päällystetty Omar-kermakaramellikastikkeella.

Valmista Omar-munkkeja itse!

Todellinen munkkifani voi kokeilla Omar-munkkien valmistamista myös itse! Valmistaminen on helppoa: kuorrutteeseen nimittäin tarvitaan ainoastaan kermaa ja Omar-karkkeja. Omar-kinuskilla voi päällystää myös muita leivonnaisia, kuten vaikka juhlavan kinuskikakun.

Leivontanurkan Arjan vinkki: Voit käyttää Omar-karkkeja myös esimerkiksi keksitaikinan seassa! Pilko esimerkiksi valmiin kauramurotaikinan sekaan omena-, pähkinä- ja Omar-karkkikuutioita. 

Helpoimmalla pääset, jos ostat munkit kaupasta valmiina, mutta voit toki leipoa nekin itse. Katso täältä munkkien resepti

Kotitekoiset Omar-munkit:

Tällä kinuskireseptillä saat päällystettyä noin 10 kappaletta Omar-munkkia. Halutessasi voit toki vaikka puolittaa kinuskin ainesmäärän, jolloin saat viisi valmista munkkia. 

Ainekset:
10 kpl munkkia (osta valmiina tai tee itse)

Omar-kinuski:
2 dl kuohukermaa
1 pussi Omar-karkkeja (220g)

Katso videolta, kuinka helposti saat Omar-kinuskin valmistettua:


Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja