Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Tästä makeaa satokauden hittikasvista on kokeiltava! Pyöräytä helppo piirakka

Valmis piirakkataikina nopeuttaa tämän herkullisen leivonnaisen valmistusta.

Makea persimon hurmaa kauniilla värillään hedelmäosastolla. Kakinakin tunnetun hedelmän makeus ja väri sopivat oivallisesti myös herkulliseen piirakkaan. 

Persimonpiirakka

valmis piirakkapohja
2,5 dl persimoneja soseutettuna tai hienoksi pilkottuina
2 munaa
½ tl kanelia
reilu desilitra sokeria
¼ tl suolaa
3 dl kermaa
2 rkl sulatettua voita
1 rkl sitruunamehua

Laita uuni lämpenemään 230 asteeseen.

Soseuta persimonit sauvasekoittimella tai pilko veitsellä pieneksi.

Sekoita keskenään munat, kaneli, sokeri ja suola. Yhdistä kerman, persimonien, sulatetun voin sekä sitruunamehun kanssa. Kaada valmiin taikinapohjan päälle.

Paista uunissa 10 minuuttia ja vähennä lämpöä 175 asteeseen. Anna paistua vielä 30–45 minuuttia, ja jäähdytä ennen tarjoilua.

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja