Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Tämä varmistaa leivonnaisten onnistumisen – älä jätä tärkeää vaihetta välistä

Suosikkibloggari paljasti vinkkinsä siihen, millaisella keinolla hän pyrkii takaamaan sen, että leivonnaiset vastaavat maultaan odotuksia.

Suosittua Passion for Baking -blogia kirjoittava Manuela Kjeilen on intohimoinen leipuri. Kuinka ammatikseen leipova Kjeilen takaa sen, että leivonnaiset onnistuvat?

– Maistan aina taikinaa ennen kuin laitan sen uuniin. Maistan, että pidänkö siitä, Kjeilen vinkkaa.

Bloggari maistelee taikinaa hyvin tarkkaan, eikä epäile tehdä siihen lisäyksiä, mikäli maku ei miellytä. Hän muistuttaa, että vain hyvänmakuisesta taikinasta valmistuu herkullisia leivonnaisia.

– Jos se on hyvää, niin tiedän onnistuneeni, ja jos se ei maistu hyvältä, niin saatan lisätä sen joukkoon esimerkiksi vaniljaa tai sitruunaa, Kjeilen kertoo.

Mitä muita vinkkejä leivontabloggaajalla on antaa leipomisen perussäännöistä?

– On seurattava tarkkaan ainesosaluetteloa ja panostettava raaka-aineisiin, joista itse pitää. Itse käytän aina aitoa, belgialaista suklaata. Kaupasta voi ostaa halpaa suklaata, mutta se ei ole paras vaihtoehto. Pienillä asioilla on suuri merkitys, Kjeilen listaa.

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja