Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Red velvet -kakku syntyy mikrossakin – testaa maukas resepti!

Red velvet -kakku on maistuva herkku, mutta jos et halua tehdä koko kakkua, kokeile tehdä pienempi mukiversio.

Taltuta Red velvet -mielitekosi alle kymmenessä minuutissa tällä mukiin sopivalla, kahden hengen annokseksi sopivalla mikrokakkuherkulla. Vaikka ainesosia kakkuun tuleekin runsaasti, valmistusaika on hyvin lyhyt!

Tarvitset:
6 rkl maitoa
1 tl väkiviinaetikkaa
reilu 1 dl yleisvehnäjauhoja
4 rkl sokeria
2 tl kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suokaa
3 rkl kasviöljyä
10 tippaa punaista elintarvikeväriä
4 rkl pieniä suklaahippuja
1 rkl tuorejuustoa
tomusokeria (ja strösseleitä) koristeluun

Tee näin:

1. Vatkaa vispilällä suuressa mukissa maito, etikka, jauhot, sokeri, kaakaojauhe, leivinjauhe, suola, kasviöljy ja elintarvikeväri, kunnes taikina on koostumukseltaan tasaista. Lusikoi joukkoon vielä suklaahiput ja sekoita kerran. Pudota tuorejuusto taikinan keskelle ja paina se alas niin, että se on kokonaan taikinan peitossa.

2. Laita muki mikroon korkealle teholle viideksi minuutiksi tai kunnes taikinan sisään pistetty hammastikku tulee ulos puhtaana.

3. Koristele tomusokerilla ja strösseleillä. Nauti heti!

Katso videolta, miten herkku käytännössä valmistuu:

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: Popsugar

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja