Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Onko fariinisokeri kuivunut kovaksi kaapissasi? Näin saat sen pehmenemään

Onko fariinisokeri kuivunut käyttökelvottomasti kuiva-ainekaapissasi? Lue ovela kikka sokerin pehmittämiseksi!

Fariinisokeri voi kovettua lyhyessäkin ajassa kivikovaksi möykyksi kuiva-ainekaapissa. Kovaa sokeria on vaikeaa käyttää leipomisessa, mutta saattaa tuntua tyhmältä ostaa uusi pussi, kun sokerissa ei periaatteessa ole mitään vikaa.

Fariinisokerista saa helposti uudestaan pehmeää yksinkertaisen kikan avulla.

Kaada sokeri pakkauksestaan mikronkestävään kulhoon. Tipauta kovan sokerin päälle pari ruokalusikallista lämmintä vettä.

Laita kulho sen jälkeen noin 30 sekunniksi mikroaaltouuniin. Mikrokäsittelyn jälkeen sokerikiteet irtoilevat toisistaan lusikalla sekoittamalla.

Säilö fariinisokeri uudestaan laittamalla se ensin takaisin pakkaukseensa. Sen jälkeen laita sokeripakkaus muovipussin sisään, jossa on ilmatiivis sulkijanauha.

Katso videolta, miten vinkki toimii käytännössä!

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Otsikkoa ja artikkelia tarkennettu 26.1.15, klo 11:27: tarkennettu sokerin tarkoittavan fariinisokeria.

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja