Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Nämä leivonnaiset onnistuvat varmasti – älä sorru aloittelijan virheeseen

Suositun Passion for Baking -blogin äiti, norjalainen leivontabloggari Manuela Kjeilen kertoi vinkkinsä siihen, mitä aloittelevan kotileipurin kannattaa leipoa, kun kylään odotetaan vieraita.

Kjeilenille on selvää, mitä hän suosittelee leipomaan, mikäli tarkoitus on tehdä vaikutus vieraisiin, mutta leipomisharrastus ei ole vielä kestänyt pitkään.

– Brownie-leivonnaisia! Mutta älkää sekoittako sitä taikinaa liikaa, Kjeilen hymyilee.

Bloggaaja kertoo, että browniet on helppo pilata, jos taikinan sekoittaa liian tasaiseksi. Tästä syystä onkin hyvä pitää mielessä, että pienet sattumat ovat näissä kosteissa leivonnaisissa tarkoituksenmukaisia.

– Moni toimii siinä väärin, että taikinaa sekoitetaan liikaa, hän toteaa.

Toinen tärkeä asia, joka on syytä ottaa huomioon brownieita leipoessa, on niiden paistoaika. Kjeilenillä on ehdoton nyrkkisääntö siihen, kuinka kauan niitä saa paistaa uunissa.

– Niitä ei koskaan saa koskaan pitää uunissa 30 minuuttia kauempaa. Muuten siitä tulee tavallinen kakku, Kjeilen muistuttaa.

KATSO RESEPTI: Brownies

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja