Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Näin valmistat mahtavia minijoulutorttuja – voi syödä hyvällä omallatunnolla useamman!

Suloiset minijoulutortut syntyvät yhtä helposti kuin tavallisetkin versiot kaupan valmiista torttutaikinasta. Katso videolta vinkit minijoulutorttujen valmistamiseen!

Minijoulutortut ovat kooltaan neljänneksen normaaleista tortuista, mutta vähintäänkin yhtä herkullisia. Näitä maistuvia joulutorttuja voi siis syödä hyvällä omallatunnolla vaikka useamman!

Minijoulutorttujen valmistamista itse kotona kokeillut, Leivontanurkan lukija Kirsi Salmenkivi vinkkaa näppärän tavan torttujen valmistukseen:

– Minit vaativat hieman sorminäppäryyttä ja näyttävän lopputuloksen saa, kun tekniikka ja ennen kaikkea järjestys on "oikea" . Ennakoi ja varaa tilaa tehdä tehdastuotantomaisesti tortut vaihe kerrallaan. Laita luumuhilloa pieneen pakastuspussiin ja reikä päähän, niin saat sitä helposti pursotettua torttuihin, Salmenkivi vinkkaa.

Katso myös video joulutorttujen oikeaoppisesta valmistuksesta. Kuuluuko hillo laittaa ennen vai jälkeen taittelun?

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja