Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Lisää kaurapuuroon pekonia – yllättävä lopputulos

Suolaisen ja makean liitto toimii tunnetusti ruoanlaitossa, mutta oletko koskaan kokeillut suolaista ja makeaa lisuketta kaurapuuroon?

Table for Two -blogissa vinkataan lisäämään kaurapuuroon niinkin oudolta kuulostavaa ainesosaa kuin pekonia. Yhdessä makean vaahterasiirapin kanssa pekonin suolaisuus tasapainottuu, ja bloggarin mukaan lopputuloksena syntyy erityisen maittavaa puuroa.

Kaurapuuro pekonilla ja vaahterasiirapilla

3 siivua pekonia
2,4 dl pikakaurahiutaleita
2 rkl vaahterasiirappia
1 rkl mantelisiivuja

Paista pekoni pannulla hyvin rapeaksi. Pilko kypsä pekoni pieniksi paloiksi.

Keitä puuro paketin ohjeen mukaan ja annostele lautaselle.

Valuta vaahterasiirappi puuron päälle ja lisää mantelilastut. Lisää puuron pinnalle viimeiseksi pekoni.

Herkuttele!

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja