Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Leipomassa kakkua? Älyttömän helppo niksi pelastaa ylivatkatun kerman

Tuliko kermavaahdosta paakkuista ja luotaantyöntävää? Ei hätää, asia on korjattavissa!

Sitä tapahtuu parhaimmillekin leipureille: joskus kermaa vatkatessa jokin saa huomion herpaantumaan ja kermaa tulee vatkattua aivan liikaa. Yhtäkkia kermavaahto onkin muuttunut pehmästä ja ilmavasta paakkuiseksi mössöksi, joka ei houkuttele ketään. 

Ei hätää! Jos kaapistasi löytyy lisää kermaa, pystyt pelastamaan ylivatkatun kuorrutuksesi.

Tee näin: Jos kerma ei ole muuttunut vielä voiksi, pelastat sen sekoittamalla joukkoon muutaman ruokalusikallisen lisää vatkaamatonta kermaa. Pian vaahto on taas pehmeää ja kuorrutukseksi soveltuvaa. Parasta on, ettei sinun tarvitse aloittaa koko projektia alusta!

Lähde:  The Kitchn

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja