Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kyllästyttävätkö tähtitortut ja luumuhillo? Kokeile uusia tapoja täyttää ja taitella joulutortut

Mantelimassa, viikunahillo ja vaniljakreemi tuovat vaihtelua tavalliselle luumutortulle.

Joulutorttutäytteiden kanssa vain mielikuvitus on rajana! Tällä kertaa tortut täytetään kahdella makealla vaihtoehdolla, jotka sopivat erinomaisesti etenkin aikuisten herkuttelijoiden makumaailmaan. 

Vaihtelua torttuihin saat täytteiden lisäksi erilaisten taitteluiden avulla. 

Rommi-korintti ja tuttifrutti:

1 vaniljakreemijauhetta
4 dl maitoa
2 tl vaniljatahnaa
1 dl korintteja
2 tl rommiaromia
1 dl hedelmäsekoitusta 
koristerakeita
1 kg torttutaikinalevyjä

Mittaa vaniljakreemi, maito ja vanilja kulhoon. Vatkaa minuutin ajan. Jaa kreemi kahteen osaan. Lisää toiseen osaan rommiaromi ja korintit ja toiseen osaan hedelmäsekoitus.

Videolta pääset katsomaan ohjeet herkullisten joulutorttutäytteiden valmistukseen. 

Mantelimassa-viikunahillo:

500 g torttutaikinalevyjä
1 mantelimassaa
1 prk viikunmarmeladia
koristerakeita

Leikkaa torttulevyt kahdeksi neliöksi. Aseta neliön keskelle nokare mantelimassaa ja viikunahilloa. Nipistä levy täytteen ympärille nyytiksi. Käännä nyytti saumapuolialaspäin ja leikkaa siihen kahdeksan viiltoa.

Voitele kananmunalla ja ripottele päälle lumihiutale koristerakeita. Paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia.

Siirrä kreemit pursotinpusseihin ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi. Leikkaa torttupohjat kahdeksi neliöksi ja muotoile haluamallasi tavalla. Pursota päälle maustetut vaniljakreemit ja taittele.

Voitele kananmunalla ja koristele koristerakeilla. Paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia.

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja