Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kaunis jääkakku kekseistä ja kermavaahdosta – katso superhelppo ohje!

Pyöreistä suklaakekseistä ja kermavaahdosta koottu jääkakku on kaunis ja maukas tarjoiltava. Mikä parasta, se on myös mielettömän helppo tehdä.

Tarvitset kakun tekemiseen vain pyöreitä ja ohuita suklaakeksejä, kermavaahtoa, vaniljasokeria, tavallista sokeria ja tummaa suklaata. Suosi helposti murentuvia, ohuita suklaakeksejä: näin kakun leikkaaminen on helpompaa. 

Vatkaa kermavaahto, teelusikallinen vaniljasokeria ja pari ruokalusikallista tavallista sokeria kiinteäksi vaahdoksi. Käytä kakun rakentamisessa apunasi nuolijaa tai tasaista lastaa. Levitä lastalla pyöreä kerros kermavaahtoa tarjoilulautaselle. Aseta kerroksen päälle keksejä kukan muotoon: keskelle yksi keksi, ja keskustan ympärille kuusi muuta keksiä. 

Levitä keksien päälle uusi kerros kermavaahtoa. Asettele jälleen yhteensä seitsemän keksi kukan muotoon kermavaahdon päälle. Kakku näyttää hauskemmalta, jos asettelet kukkien ”terälehdet” siten, että kerrokset eivät ole suorassa linjassa. 

Jatka samalla tavalla, kunnes keksikerroksia on kuusi kappaletta. Laita sitten viimeisen keksikerroksen päälle kermavaahtoa lastalla. Raasta kakun päälle rouhetta tummasta suklaasta.

Viilennä kakkua pakastimessa muutama tuntia ennen tarjoilua.

Katso videolta ohje jääkakun tekemiseen!

Lähde: Yumsugar.com

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja