Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kätevät niksit kotileipurin avuksi – tiesitkö näitä?

Buzzfeedin niksivideolla esitellyt leivontavinkit mullistavat maailmasi. Tiesitkö näitä?

Leivonta on hauskaa puuhaa, mutta aina saatavilla välineet eivät kohtaa tarpeitasi tai matkaan tule muita mutkia. Katso, mitkä niksit voivat helpottaa huomattavasti leipomista!

Munankuori kulhossa?

Jos kananmunaa rikkoessa joukkoon putoaa myös pala kuorta, kasta sormi vedellä ja poimi kuori pois. Kuorenpala tarttuu kostutettuun sormeen helposti.

Kivikova voi?

Älä laita voita mikroon pehmenemään. Peitä voikimpale sen sijaan lämpimällä lasilla. Lasin lämpö saa voin pehmenemään ja pian veitsi uppoaa siihen helposti.

Ei kaulinta?

Jos taikinaa pitäisi kaulita, mutta kaulin on hukassa, ei hätää. Nappaa baarikaapista viinipullo ja käytä sitä kaulimena.

Muffineista samankokoisia?

Jotta saisit kaikista muffineista samankokoisia, käytä jäätelökauhaa apunasi, kun annostelet taikinaa muffinivuokiin. Yksi kauhallinen taikinaa jokaiseen vuokaan ja leivonnaisista tulee kätevästi juuri samankokoisia.

Ongelmia kuppikakkujen kuorruttamisessa?

Laita sulkupussi lasiin ja lusikoi kuorrutetta pussiin. Tee pussiin pieni reikä ja pursota siitä kuorrutetta muffineiden päälle.

Kuorrute loppu?

Ota avuksesi vaahtokarkit. Laita vaahtokarkki muffinin päälle ja laita uuniin noin viideksi minuutiksi. Karkki sulaa leivonnaisen päälle kauniisti.

Jäikö keksitaikinaa yli?

Lusikoi taikina jääpalamuottiin ja laita pakastimeen odottamaan seuraavaa leipomishetkeä.

Miten saat keksit säilymään?

Laita keksit purkkiin omenaviipaleen kanssa, jotta ne pysyvät kosteina.

Katso nämä ja muut leipomisvinkit Buzzfeedin videolta:

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja