Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kätevä vinkki naistenpäivälle: Tässä taatusti helpoin tapa koristella kakku!

Kaikille ei ole suotu leipurin taitoja ja syntymäpäiville leivottu kakku ei aina näytä niin herkulliselta kuin toivoisi. Testaa kätevin tapa koristella kakku – tämän niksi taitaa osaamattomampikin.

Jotkut ovat hyviä leipomisessa, toiset ovat taitavia koristelemaan kakkuja. Jotkut onnekkaat hallitsevat kummatkin taidot ja toiset eivät kumpaakaan.

Jos koristelu ei ole vahvin alasi, mutta haluat yllättää päivänsankarin vaikkapa tänään naistenpäivänä, syntymäpäivänä tai esimerkiksi äitienpäivänä, kokeile seuraavaa helppoa vinkkiä: koristele koko kakku strösseleillä.

Tee näin:

1. Laita kakku esimerkiksi lautaselle. Levitä ohut kuorrutekerros kakun päälle "liimataksesi" murut kiinni kakun pintaan.

2. Levitä sitten toinen paksumpi kuorrutekerros kakun päälle niin tasaisesti kuin mahdollista.

3. Laita kakku pakastimeen kymmeneksi minuutiksi. Kun kakku on jäähtymässä, kaada matalaan ja leveään astiaan strösseleitä.

4. Ota kakku pakastimesta ja nosta se pohjasta toisella kädellä ja kannattele strösseliastian yläpuolella. Käytä vapaata kättäsi ja ota astiasta strösselikourallisia ja paina ne hellävaraisesti kakun sivuille kiinni. Anna ylimääräisten strösselien pudota takaisin astiaan.

5. Kun kakun reunat ovat täysin strösselien peittämät, laita kakku uunivuoan päälle, jotta mahdolliset strösselit putoavat siihen. Kaada sitten strösseleitä kakun päälle ja paina ne hellävaroen kiinni kuorrutukseen, kunnes koko kakku on tasaisen strösselikerroksen peittämä.

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja