Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Juhli itsenäisyyspäivää trendikakun voimin – kokeile maukasta reseptiä!

Itsenäisyyspäivän juhlintaan sopii mainiosti naked taatelikakku.

Kotitalousopettaja Arja Elina Laine kävi vierailulla Huomenta Suomen Makuja-osiossa perjantaina 4.12. Yhdessä Jesse Kamraksen kanssa leivottiin yhdistelmä taatelikakkua ja trendikästä naked cakea eli naked taatelikakku. Herkku sopii mainiosti vaikkapa itsenäisyyspäivän kahvipöytään. 

Normaaliin kuivakakkuun verrattuna tämän kakun juju on se, että se leikataan kahteen kerrokseen, ja täytetään.

– Sitruunainen täyte taittaa kivasti taatelin makeutta, Laine suosittelee.

KATSO RESEPTI:  Naked taatelikakku

Kotileipurin kannattaa muistaa pari hyvää vinkkiä.

– Soodaa ei saa laittaa lämpimään taikinaan, Laine muistuttaa.

Lisäksi uunin lämpötilan on hyvä olla kohdallaan. Taikina laitetaan vuoassaan 175-asteiseen uuniin.

– Ei liian kuumaan, jotta taikina kypsyy myös sisältä.

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja