Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Ilahduta ystävää itse tehdyillä tryffeleillä – nämä suloiset suupalat hurmaavat herkullisuudellaan!

Nämä suussa sulavat keksitryffelit sopivat loistavasti niin kahvipöytään kuin jouluiseksi herkkulahjaksi.

Suklaakuorrutetut keksitryffelit valmistuvat alle puolissa tunnissa, ja yhdestä annoksesta riittää jaettavaksi useammallekin herkkusuulle. Tryffelit voit tehdä hyvissä ajoin etukäteen, mutta ne kannattaa säilyttää jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. 

Suklaiset keksitryffelit (35 kpl)

20 Digestive-keksiä
125 g voita
200 g kondensoitua maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
125 g kookoshiutaleita
suklaarakeita ja kookoshiutaleita koristeluun

Murskaa keksit tehosekoittimessa tai laita keksit muovipussiin ja kaulitse hienoksi muruksi. Lisää voi ja kondensoitu maito pannuun ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes voi on sulanut. Anna jäähtyä hieman. Lisää pannuun keksijauhe, kaakaojauhe ja kookoshiutaleet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta käsin pieniä palloja. Kastelemalla kädet pallojen välissä estät seosta tarttumasta sormiisi.

Kaada suklaarakeet tai muut muovipussiin ja pudota hellästi muutama pallo kerrallaan pussiin ja pyörittele, kunnes pallot ovat kauttaaltaan rakeiden peitossa. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Resepti: Realfood

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja