Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Uskomaton resepti: Kahden ainesosan suklaamousse

Tähän suklaamousseen tarvitset vain suklaalevyn ja vettä, joten resepti on huomattavasti helpompi kuin useimmat mousse-reseptit, jotka vaativat esimerkiksi sokeria ja kananmunaa. 

Laita paloiteltu suklaa pannulle ja kaada päälle sen verran vettä, että suklaat juuri ja juuri peittyvät. Normaalisti suklaata ei koskaan sekoiteta veteen, mutta tässä reseptissä kikka toimii. Lämmitä levyä ja anna suklaan sulaa veteen. 

Kun suklaa on sulanut, kaada seos pieneen astiaan ja aseta astia suurempaan, jäillä tai jäävedellä täytettyyn astiaan. Vispaa seosta voimakkaasti käsin. Noin viidessä minuutissa seos alkaa muuttua moussemaiseksi. Jaa mousse annosvuokiin ja siirrä jääkaappin jähmettymään hetkeksi. 

Katso pikaohjeet Rachael Rayn videolta. 


Femailin testissä mousse onnistui, mutta vasta pitkän vispaamisen jälkeen. Testaaja kehottaakin videolla varomaan veden määrän kanssa. Sitä ei pidä laittaa liikaa, tai seoksesta tulee liian löysää ja vispaaminen kestää kohtuuttoman kauan. 



Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja