Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Erityisen meheviä muffineja! Erikoinen ainesosa parantaa lopputulosta

Herkulliset suklaamuffinit kätkevät sisäänsä yllättävän ainesosan.

My Baking Addiction -bloggaaja Jamie Lothridge hehkuttaa suklaamuffiniensa salaista ainesosaa, hienoksi raastettua kesäkurpitsaa.

– Nämä ovat yhdet parhaista muffineista, joita olen koskaan tehnyt. Ja se on paljon sanottu ottaen huomioon, että minulla on leivontasivusto. Ne ovat täynnä suklaista makua johtuen kaakaojauheesta ja kahdentyyppisistä suklaahipuista, ja koostumus on yksinkertaisesti uskomaton kesäkurpitsan ansiosta, Lothridge kirjoittaa Popsugar-sivustolla.

Tarvitset:

3,5 dl sokeria
reilu 1 dl fariinisokeria
1,5 kasviöljyä
3 suurta kananmunaa
2 tl vaniljauutetta
6 dl vehnäjauhoja
reilu 1 dl makeuttamatonta kaakaojauhetta
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
1 tl kanelia
4,5 dl hienoksi raastettua kesäkurpitsaa
2,5 dl puolimakeita suklaahippuja
(reilu 1 dl pieniä maitosuklaahippuja)

VINKKI: Muffinit säilyvät ilmatiiviissä rasiassa huoneenlämmössä 3 päivää.

Tee näin:

1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Suihkuta muffinivuokaan vuokasprayta tai vuoraa paperivuoilla.
2. Sekoita sähkövatkaimella suuressa kulhossa sokerit, öljy, kananmunat ja vaniljauute, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet tasaisesti.
3. Sekoita yhteen keskikokoisessa kulhossa jauhot, kaakaojauhe, suola, ruokasooda ja kaneli.
4. Lisää kuivat aineet hiljalleen taikinaan ja sekoita, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet kunnolla. Sekoita joukkoon vielä kesäkurpitsaraaste, kunnes se on tasaisesti sekoittunut taikinaan. Lisää vielä suklaahiput.
5. Jaa taikina muffinivuokiin. Halutessasi ripottele pinnalle vielä pieniä suklaahippuja.
6. Kypsennä uunissa 18–22 minuutin ajan.

Lähde:  Popsugar

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja