Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Ei sokeria, jauhoja tai rasvaa! Oletko jo kokeillut kahden ainesosan ihmebrownieita?

Kahdesta tutusta ainesosasta syntyy täydellinen herkku, joka taltuttaa makeanhimon terveellisellä tavalla. 

Nämä ihanan pehmeät suklaapalat eivät sisällä lainkaan jauhoja, voita, öljyä tai sokeria, jonka ansiosta ne sopivat moneen ruokavalioon.

Näiden helppojen herkkujen salaisuus piilee ylikypsissä banaaneissa, jotka tuovat leivonnaisiin niin makeutta kuin pehmeää rakennetta.

Kahden ainesosan browniet (kuusi annosta)

3 isoa, ylikypsää banaania
reilu 0,5 dl tummaa kaakaojauhetta

Lämmitä uuni 175-asteiseksi ja voitele uunivuoka (20 x 20 cm) öljyllä, voilla tai ruoanlaittospraylla. Muussaa banaanit ja lisää ne kulhoon yhdessä kaakaojauheen kanssa. Sekoita ainesosat hyvin sekaisin. Paista 175-asteisessa uunissa 20–25 minuutin ajan, kunnes brownie on saanut hieman väriä. Sisuksen tulee olla pehmeää, joten varo, ettet paista brownieta liikaa.

Anna jäähtyä vuoassa, ja siirrä jäähtynyt brownie vielä noin tunniksi jääkaappiin. Leikkaa paloiksi ja nauti.

Säilytä paloja jääkaapissa. Leivoksen voi myös pakastaa.

Myös perinteisten brownieiden resepti on hyvä pitää mielessä. Katso tästä resepti leivoksiin, jotka väittävät olevansa maailman parhaimpia. 

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja