Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Ei enää sotkua – näin raastinta kannattaa käyttää!

Kokeile tätä raastinniksiä ensi kerralla, kun tarvitset reseptiisi hedelmän kuorta!

Moniin ruokiin ja leivonnaisiin tarvitaan ainesosaksi esimerkiksi limen, sitruunan tai appelsiinin kuorta. Hedelmän kuoren raastamiseen on olemassa omia pieniä ja käteviä työvälineitä, mutta monesta kotikeittiöstä saattaa kuitenkin löytyä vain iso, tavallinen raastin.

Raastimen käytössä on se ikävä puoli, että pienet kuorenpalaset tarttuvat helposti raastinreikiin, eikä kuorenpalasia meinaa saada pois vedellä huuhtelemallakaan.

Raastamisesta voi kuitenkin suoriutua myös ilman ylimääräisiä tiskejä! Kun vuoraat raastinosan tuorekelmulla ennen raastamista, ei sinun tarvitse huolehtia kuorenpalasten tarttumisesta raastimeen. Kuorisuikaleet on helppo pudottaa kelmusta kulhoon.

(MTV LIFESTYLE)

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja