Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Asiantuntijan vinkit piparkakkutalon koristeluun: Älä säästele karkeissa!

Koko Suomi leipoo -voittaja ja Makeaa-leivontakirjan tänä vuonna julkaissut Liisa Westerberg vinkkaa, että mielikuvitus kannattaa päästää valloilleen piparkakkutalon koristelussa.

Hedelmäkarkkeja ja suklaata, valkeaa ja punaista – vain taivas on rajana, kun Liisa Westerberg valikoi koristeita piparkakkutaloihinsa. Jo kymmeniä taloja tänä vuonna leiponut asiantuntija kannustaakin panostamaan runsauteen piparkakkutalon koristeissa.

– Ei kannata säästellä niiden namien kanssa! Talo on paljon näyttävämpi, kun sen pinta on täynnä makeisia, Westerberg hymyilee.

– Laitan itse ihan täyteen karkkia piparkakkutalon seinät ja kattoon usein pikeeriä niin, että se näyttää valuvalta lumikinokselta, Westerberg kertoo.

Asiantuntija huomauttaa, että erityisen näyttävä karkkipinta piparkakkutalon pinnalla on myös yllättävän helppo toteuttaa. Piparkakkualon koristeleminen on myös lapsille sopivaa puuhaa.

– Karkkipinta on helpoin tehdä siten, että kasaa talon ensin ja vasta kokoamisen jälkeen liimaa sen täyteen karkkia, Westerberg vinkkaa.

Westerberg esittelee näyttäviä ja karkintäyteisiä piparkakkutalojaan instagramissa.

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja