Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

5 herkullista maapähkinävoireseptiä: Kaksi ainesosaa riittää

Jos maapähkinävoi on herkkuasi, et taatusti voi vastustaa näitä yksinkertaisia reseptejä.

Maapähkinävoi on maukas ainesosa: se säilyy iäisyyden, mutta lisäksi sen voi yhdistää likipitäen mihin tahansa ja ruokasi muuttuu tylsästä herkulliseksi.

Lue, mihin kaikkeen voit maapähkinävoita yhdistää!

1. Maapähkinävoi + pikakaurahiutaleet = helpot kaurakeksit

Koska kaapissasi ei aina voi olla kaikkia kekseihin vaadittuja ainesosia, tarvitset helpomman varasuunnitelman, jos mielesi tekee makeaa. Sekoita pussillinen pikakaurahiutaleita veteen ja teelusikalliseen maapähkinävoita. Kaada sekoitus muffinivuokiin ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 15 minuutin ajan. Ota keksit pois, annan niiden jäähtyä ja nauti!

2. Maapähkinävoi + maustettu jogurtti = jäätelöpuikko

Sekoita maapähkinävoita maustettuun jogurttiin. Sekoita hyvin ja laita seos mehujäämuotteihin tai jos olet laiskalla tuulella, laita seos jogurttipurkkiin ja laita muovihaarukka keskelle sojottamaan. Jätä yön yli pakastimeen ja nauti.

3.  Maapähkinävoi + pakastetut banaanit = herkkujäätelö

Pakasta kaksi banaania, sekoita ne ja ruokalusikallinen maapähkinävoita tehosekoittimessa. Lusikoi herkkuseos lautaselle ja nauti jäätelöstäsi!

4. Maapähkinävoi + granola = rapea kuorrute jäätelölle

Sekoita noin 2,5 desilitraa granolaa ruokalusikalliseen maapähkinävoita. Tarjoile seosta jäätelön päällä!

5. Maapähkinävoi + mantelimaito = pirtelö

Helpoin pirtelö ikinä: kaada 3,5 desilitraa lempimaitoasi tai muita maidon tapaan käytettäviä juomia, kuten mantelimaitoa tai -juomaa, ilmatiiviiseen purkkiin.  Lusikoi joukkoon kaksi teelusikallista maapähkinävoita ja laita kansi tiukasti kiinni. Ravista tarmokkaasti, kunnes seos on tasaista ja pirtelö on valmista.

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja