Zooey Deschanel: Pidän älykkäistä miehistä!

Näyttelijä Zooey Deschanel kertoo pitävänsä älykkäistä miehistä, jotka saavat hänet nauramaan. Tähti muistuttaa myös naisten välisen ystävyyden olevan tärkeää.

Näyttelijä Zooey Deschanel, 32, erosi aviomiehestään Ben Gibbardista aiemmin tänä vuonna kahden avioliittovuoden jälkeen. Tähti on tällä hetkellä sinkku, mutta tapaisi mielellään jonkun, joka osaisi pitää yllä keskustelua ja osoittaisi hyvää huumorintajua.

– Mielestäni älykkyys ja huumorintaju ovat todennäköisesti viehättävimmät piirteet miehessä, Deschanel kertoo.

Nainen myöntää aikataulunsa olevan kiireinen, eikä hän ehdi tavata ystäviään yhtä usein kuin haluaisi. Hän väittää kuitenkin olevansa yhä hyvä ystävä.

– Minulla on yhä aikaa ystävilleni, mutta en näe heitä joka päivä. Valitettavasti se vaan ei tule koskaan olemaan yhtä helppoa kuin koulussa, jolloin voit lounastaa joka päivä yhdessä ystäviesi kanssa. Mutta olisi kamalaa, jos minulla ei olisi aikaa ystävilleni, Deschanel kertoo brittien Cosmopolitan-lehdelle.

– Yksi asia, jota en voi aina antaa ystävilleni on aika, mutta voin huomioida heitä muilla tavoin sen sijaan, Deschanel jatkaa.

Näyttelijä inhoaa naisten kilpailuhenkisyyttä toisiaan kohtaan ja uskoo naispuolisen ystävyyden olevan hyvin tärkeää.

– Naisista tulee kilpailunhaluisia, kun he kuvittelevat, että jokaiseen asiaan on vain yksi mahdollisuus – mutta se ei ole totta. Se, että joku toinen tyttö saa jotain, ei tarkoita sitä, ettetkö sinä saisi jotain muuta. Uskon, että voisimme vähentää tuota sillä, että rohkaisemme toisiamme enemmän. Meidän on pysyttävä yhdessä ja nähtävä, että maailmassa on tärkeämpiäkin asioita, kuin vaikka miesten miellyttäminen. On tärkeää, ettet luovu ystävyyssuhteistasi naispuolisten ystäviesi kanssa. Joskus tytöt voivat säikähtää muita tyttöjä, mutta he tarvitsevat toisiaan, Deschanel pohtii.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja