Zlatanilta tuimaa tekstiä entisestä joukkuekaveristaan: "Minulla on kana kynittävänä hänen kanssaan"

Zlatan Ibrahimovic on selvittänyt italialaisessa Corriere della Sera -lehdessä tammikuista yhteenottoaan entisen joukkuekaverinsa Romelu Lukakun kanssa.

AC Milania edustava Ibrahimovic ja Inter Milania edustanut Lukaku ottivat tammikuussa yhteen Milanon derbyssä juuri ennen puoliaikaa. Yhteenotto oli niin verbaalinen kuin fyysinenkin, ja molempia muistettiin tilanteesta varoituksella.

Myöhemmin keväällä Ibrahimovic ja Lukaku saivat vielä sakot epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Ibrahimovicin mukaan Lukakulla on "suuri ego" ja belgialainen avasi tilanteessa ensimmäisenä sanaisen arkkunsa, mutta ruotsalaistähtikään ei jäänyt sanattomaksi.

– Osuin hänen heikkoon kohtaansa. Hän menetti kontrollin, Ibrahimovic sanoo.

– Minulla on kana kynittävänä hänen kanssaan. Toivottavasti kohtaan hänet pian. Nämä asiat täytyy ratkaista kentällä. En inhoa ketään, varsinkaan Lukakua.

Ibrahimovic ja Lukaku pelasivat yhdessä Manchester Unitedissa kaudella 2017–2018. Täksi kaudeksi Lukaku siirtyi Chelseaan, joten riitapukarit voivat kohdata toisensa vain, mikäli AC Milan selvittää Chelsean tavoin tiensä Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Ancelottin potkut muuttivat suunnitelmat

Ibrahimovic kertoo myös, että hän oli vähällä siirtyä Napoliin ennen kuin teki sopimuksen AC Milanin kanssa loppuvuodesta 2019. Hän halusi toistaa Diego Maradonan tempun ja voittaa Napolin kanssa Italian mestaruuden.

– Katsoin dokumentin Maradonasta. Päätin liittyä Napoliin ja tehdä sen, mitä Diego teki: voittaa liigan.

Ibrahimovic pelasi kaksi kautta Los Angeles Galaxyssa ennen paluutaan Italiaan.

– Olin väsynyt Yhdysvaltoihin, ja mietin lopettamista. Agenttini Mino (Raiola) sanoi, että: "Olet hullu, sinun pitäisi palata Italiaan."

– Kaikki oli jo selvää Napolin kanssa, mutta sitten seuran omistaja Aurelio De Laurentiis erotti päävalmentaja Carlo Ancelottin. Kysyin Minolta, millä seuralla menee kaikkein huonoiten, ja hän kertoi, että AC Milan oli juuri hävinnyt 0–5 Atalantalle. Niinpä päätin tulla tänne.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja