Ystävänpäivän parhaat lahjavinkit

Ystävänpäivänä 14.2. muistetaan rakkaita hemmottelulla ja ihanilla lahjoilla. Ystävänpäivään sopivat pienet paketit tai syötävät yllätykset, läheisten hemmottelu onnistuu myös pienellä budjetilla.

Suklaa ja muut syötävät lahjat toimivat aina. Jos haluat antaa jotain pysyvämpää, muista ystävää pehmeällä paketilla tai teemaan sopivalla astialla.

Pehmeät paketit

Finlaysonin klassikko Onni vuodelta 1971 on jälleen saatavilla. Sympaattinen Onni-pussilakanasetti lämmittää niin nuoren kuin vanhankin ystävän mieltä. Arja Mattilan suunnittelemat Onni-pussilakana ja -tyynyliina tunnetaan myös nimellä Miljoonasydän.

Makuuhuoneen hempein uutuus ja mainio lahja ystävälle on Finlaysonin Halimuumi-tyynyliina. Muumipeikon ja Niiskuneidin halaus sulattaa sydämet ja saa kaikki hyvälle mielelle.

Hempeä Rakkausmuumi on saatavilla myös käsi- ja kylpypyyhkeinä. Vaaleanpunaisen lisäksi uuden vaaleansinisen värityksen saanut Rakkausmuumi-froteepyyhe ilahduttaa Muumien ystävää.

Kaunista kotiin

Maija Louekarin Marimekolle suunnitteleman Kippis-kuosin lähtökohtana oli ajatus kristallilasein kuvioidusta posliinimukista, josta voisi tarjota myös juhlajuomia. Iloisen värikäs kippis on nappi valinta parhaalle ystävälle.

Muumilaakson väkeen rakastuvat sekä lapset että aikuiset. Taiteilija Tove Slotte on alkuperäispiirrosten mukaan suunnitellut Arabian riemastuttavat Muumi-esineet. Parhaiten ystävänpäivään sopii heleän pinkki Rakkaus-muki.

Oikea valinta räväkälle ystävälleonMarimekon hauska Iltavilli-muki. Miina Äkkijyrkän suunnittelemassa lehmä-kuosissa on voimaa, vapautta ja rohkeaa heittäytymistä.

Iittalan upea klassikko on aina varma lahjavalinta. Parhaiten ystävänpäivään sopivat punainen tai vaaleanpunainen Mariskooli. Anna malja sellaisenaan tai täytä se ystävän lempisuklaalla.

Sano se suklaalla – tai donitsilla

Suklaasydämet, konvehdit ja muut pienet herkut ovat perinteisiä ystävänpäivälahjoja. Suklaalla voi muistaa ystäviä tai omaa rakasta. Jos lahjansaaja ei ole suklaanystävä, anna lahjaksi suloinen leivos tai sydämenmuotoinen donitsi.

MTV3

Kuvat: Iittala, Finlayson, Marimekko, Arnolds ja Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat