Ystävä paljastaa: Tällaista on Meghanin ja Harryn elämä Kanadassa – joogaa, kotitekoista ruokaa ja pitkiä kävelyretkiä

13:05
Murheellinen prinssi Harry kommentoi lähtöä brittihovista

People-lehdelle puhunut ystävä paljastaa, että Kanadaan muuttaneet Harry ja Meghan viihtyvät enimmäkseen kotona koiriensa ja Archien kanssa.

Sussexin herttuapari on ollut koko alkuvuoden ajan otsikoissa sen jälkeen, kun pariskunta ilmoitti tammikuun alkupuolella vetäytyvänsä taka-alalle kuninkaallisen perheen ytimestä.

Herttuatar Meghan palasi välittömästi ilmoituksen jälkeen Kanadaan, missä hän, prinssi Harry ja parin yhdeksän kuukauden ikäinen poika Archie viettivät aikaa myös jouluna. Myös prinssi Harry suuntasi kuningatar Elisabetin kanssa käytyjen neuvottelujen ratkettua perheensä luo Kanadaan.

Perheen kerrotaan asettuneen Vancouverin saarelle noin 14 miljoonan dollarin arvoiseen luksushuvilaan, joka sijaitsee syrjäisellä paikalla merenrannassa.

Harryn ja Meghanin lähipiiristä paljastetaan People-lehdelle, että parista on tullut "kotihiiriä" ja että he viettävän hiljaista elämää pysytellen enimmäkseen kotioloissa, vaikka esimerkiksi Madonna  varoitteli pariskuntaa Instagramissa siitä, että Kanadassa on tylsää.

– He molemmat rakastavat olla ulkoilmassa ja ovat nauttineet siellä oleilusta, lehdelle puhunut ystävä paljastaa.

Hänen mukaansa pariskunta nauttii kotioloissa kotitekoisesta ruoasta ja joogasta – joskin Harry poikkeaa välillä hakemaan heille voileipiä paikallisesta yrityksestä ja Meghan ulkoiluttaa koiria: Guy-nimistä beaglea ja Oz-nimeä tottelevaa mustaa labradorinnoutajaa.

– He nauttivat hiljaisesta elosta. He tekevät pitkiä kävelylenkkejä ja joogaharjoituksia, ja Meghan kokkaa. He ovat todellisia kotihiiriä, jotka rakastavat viettää rennosti aikaa Archien ja koirien kanssa, lähipiiristä kerrotaan.

Herttuapari kertoi päätöksestään ilmoittaessaan, että asiaa oli harkittu pitkään. Samaa sanoo myös Peoplen haastattelema ystävä, jonka mukaan Harry ja Meghan eivät ole harmissaan edes siitä, että he menettivät kuninkaalliset tittelinsä.

– He ovat helpottuneita, että se on nyt tehty. Suuri taakka putosi heidän harteiltaan.

Hiljaiselon lisäksi pariskunnan uskotaan tekevän pohjatyötä sen suhteen, mihin he tahtovat tulevaisuudessa viedä hyväntekeväisyystyötään.

Lähipiiristä kerrotaan Peoplelle, että Harry on yhdessä Oprah Winfreyn kanssa mukana Apple TV+:n mielenterveyteen liittyvässä projektissa

– Siellä on täysi tohina päällä. Vuonna 2020 tulee tapahtumaan paljon ja odotan jännityksellä, mitä on tulossa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja