Herttuatar Meghan kuvattiin rennosti hymyilevänä metsäretkellä Archien ja koiriensa kanssa – äitiraivo leimahti heti

13:05
Harry ja Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Tuoreet kuvat herttuatar Meghanista ovat jälleen herättäneet sosiaalisessa mediassa keskustelua.

Muun muassa brittilehti Daily Mail julkaisi kuvia herttuatar Meghanista Vancouverinsaarelta Kanadasta.

Rennosti kuvissa hymyilevä Meghan oli kuvissa ulkoilemassa metsäisissä maisemissa yhdessä kahdeksan kuukautta vanhan Archie-poikansa sekä kahden koiransa kanssa.

Kun hovin velvollisuudet eivät enää paina, esiintyi herttuatar kotelomekkojen ja näyttävien päähineiden sijaan hyvin rennossa asussa. Meghan oli pukeutunut urheilullisiin trikoihin, paitaan sekä pipoon ja jalassa hänellä oli rennot ulkoilukengät. Hiuksensa herttuatar oli laittanut letille, mitä ei kuninkaallisissa edustustehtävissä nähty.

Sosiaalisessa mediassa moni kuitenkin kiinnitti herttuattaren rennon olemuksen sijaan huomionsa siihen, kuinka Meghan kantaa poikaansa kantorepussa. Moni on kritisoinut, ettei kantoasento näytä oikeaoppiselta, vaan suorastaan epämukavalta sekä Archielle että Meghanille.

Samaan aikaan herttuatar taluttaa kahta koiraansa: labradorinnoutaja Ozia ja beagle Guyta.

– Meghan poseeraa mieluummin kuvassa kuin varmistaa, että hänen vauvansa ja kantoreppunsa ovat turvallisesti. Jestas, epä-äidillisin ihminen ikinä. Archie-raukka roikkuu epävakaasti, kun hän hymyilee paparazeille, eräs twiitti kuului.

– Kuka kantaa lasta noin? Lapsiraukka, toinen komppasi.

– Archie-parka. En ole koskaan nähnyt, että lasta roikotetaan noin, kolmaskin säesti.

Osa Twitter-keskustelijoista kuitenkin riensi myös puolustamaan herttuatarta.

– Niille, jotka kitisevät siitä, kuinka hän kantaa Archieta – hän on pienikokoinen nainen, taluttaa kahta koiraa ja kantaa pitkää vauvaa. Haluaisin nähdä, kuinka te suoriutuisitte paremmin.

Meghan joutui "äitiraivon" kohteeksi myös viime kesänä. Sosiaalisessa mediassa kritisoitiin poolopelistä otettujen kuvien jälkeen, että herttuatar kantaa poikaansa "väärällä tavalla".

Herttuatar sanoikin Afrikan-kiertueella kuvatussa dokumentissa kärsineensä siitä, että on tuoreena äitinä kohdannut arvostelua.

Useat tiedotusvälineet ovat uutisoineet, että myös Sussexin herttua Harry on lähtenyt Britanniasta perheensä luo Kanadaan hoidettuaan edustustehtävänsä.

Harry perusteli sunnuntaina herttuaparin päätöstä vetäytyä kuninkaallisen perheen ytimestä toteamalla, ettei pariskunnalla ollut muuta vaihtoehtoa.

Pariskunta ilmoitti 8. tammikuuta tahtovansa jatkossa viettää osan ajastaan Pohjois-Amerikassa sekä pyrkivänsä taloudelliseen riippumattomuuteen hovista. 18. tammikuuta kuningatar Elisabet linjasi, että Harryn ja Meghanin tulee luopua kuninkaallisista titteleistään.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun Harryn ja Meghanin ero brittihovista tulee voimaan, heihin ei enää viitata titteleillä "hänen kuninkaallinen korkeutensa".

Harry tulee vastaisuudessakin olemaan prinssi, sillä se on hänen syntymäoikeutensa prinssi Charlesin poikana. Vain kuningatar Elisabet voisi ottaa tämän tittelin pois Harrylta, mutta sen täytyisi tapahtua erillisen päätöksen kautta. 

Harry ja Meghan: kuninkaallinen kriisi -dokumentti MTV3-kanavalla 28.1. klo 21.00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja