Herttuatar Meghanin kerrotaan suunnittelevan paluuta Hollywoodiin – etsii kuumeisesti manageria

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Herttuatar Meghanin kerrotaan harkitsevan paluuta näyttelijäntöiden pariin. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat tammikuun alussa vetäytyvänsä kuninkaallisista velvollisuuksistaan, aikovansa työskennellä jatkossa tullakseen taloudellisesti itsenäisiksi brittihovista ja aikovansa muuttaa Kanadaan. 

Herttuatar Meghan liittyi kuninkaalliseen perheeseen toukokuussa 2018 mennessään naimisiin prinssi Harryn kanssa. Tätä ennen Meghanilla oli menestyksekäs ura näyttelijänä ja hän tähditti muun muassa suosittua Pukumiehet-sarjaa. 

Nyt, kun herttuapari vapautuu pian kuninkaallisuuden kahleista ja on vapaa tekemään myös kaupallisia töitä, on huhuttu että Meghan yrittää hakeutua takaisin näyttelijäntöihin. 

Meghanin kerrotaan etsineen aktiivisesti uutta manageria tai agenttia itselleen tulevia työprojekteja varten. 

– Meghan etsii aktiivisesti edustajaa. Hän on aloittanut tämän tavoittelun, lähde kertoo. 

Herttuattaren on kerrottu jo aiemmin pyrkineen kaupallisten töiden pariin. Aiemmin Meghanin on kerrottu allekirjoittaneen sopimuksen ääninäyttelijän töistä Disneyn kanssa, joka tällä sopimuksella tukisi Elephants Without Borders -hyväntekeväisyyssäätiötä.

Tammikuun puolivälissä kohistiin herttuattaren tulevaisuudesta, kun sosiaalisessa mediassa alkoi levitä video, jossa prinssi Harryn kuullaan vihjailevan Disney-pomo Bob Igerille, että hänen vaimonsa on kiinnostunut mahdollisista töistä. 

– Tiedäthän, hän tekee ääninäyttelijän töitä, Harryn on kuultiin sanovan Leijonakuningas-elokuvan punaiselta matolta kuvatulla videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja