Yritti lastata ruumista autoon naapurien silmien edessä – tämä Ullanlinnan henkirikoksesta epäillyn toimista juuri ennen kiinniottoa tiedetään

Täältä Ullanlinnan henkirikoksen epäilty otettiin kiinni – MTV Uutiset raportoi, mitä tapauksesta nyt tiedetään 6:01
Katso videolta, miten epäilty toimi ennen kiinniottoaan – portilla naapurit todistivat ruumiin lastaamista autoon.

Helsingin Ullanlinnan henkirikoksen uhria yritettiin lastata autoon aivan naapurien silmien alla.

MTV Uutisten rikostoimitus vieraili rikospaikalla sunnuntaina. Videoikkunasta voi katsoa, miten ja missä henkirikoksesta epäillyn miehen teot ja lopulta kiinniotto etenivät.

Itse henkirikos tapahtui ilmeisesti teosta epäillyn miehen ja rikoksen uhriksi joutuneen naisen asunnossa. MTV Uutiset vieraili asunnon ovella.

Verityölle ei poliisin käsityksen mukaan ole silminnäkijöitä, eikä sen tarkasta ajankohdastaan ole toistaiseksi varmuutta. 

Sen sijaan yritys hävittää ruumis tapahtui lauantaiaamuna naapurien nähden.

MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Tiia Palmén näyttää videolla, mihin mies oli parkkeerannut autonsa, johon jätesäkkiin kätketty vainaja yritettiin siirtää. Tätä toimenpidettä seuranneiden naapurien epäilyt heräsivät, ja heidän puhelunsa johdatti naisen katoamista tutkineen poliisin paikalle.

Silminnäkijöiden mukaan mies oli pakannut autoon jätesäkkejä keskustellen portikongin kautta kulkevien kanssa samalla rauhallisesti.

Surmattua naista on muistettu niin arvoalueella sijaitsevan talon sisäpihalla kuin ulko-ovella. Videolla käydään myös läpi, mitä tapahtumien kulusta tällä hetkellä tiedetään ja miten poikkeuksellinen tausta rikoksesta epäillyllä miehellä on.

Poliisi kertoo Ullanlinnan henkirikosepäilystä – kadonneeksi epäilty nainen löytyi surmattuna 3:06
Poliisi kertoo Ullanlinnan henkirikosepäilystä – kadonneeksi epäilty nainen löytyi surmattuna.

Lue myös:

    Uusimmat