Kadonneeksi ilmoitettu nainen löytyi surmattuna Helsingissä: Peittokasaa oltiin siirtämässä autoon – "Ikävä kyllä siellä oli ruumis"

Poliisi kertoo Ullanlinnan henkirikosepäilystä – kadonneeksi epäilty nainen löytyi surmattuna 3:06
Poliisi kertoo Ullanlinnan henkirikosepäilystä – kadonneeksi epäilty nainen löytyi surmattuna.

Kadonneeksi ilmoitettu nainen on löydetty surmattuna Helsingissä.

Poliisille tehtiin eilen ilmoitus kadonneesta henkilöstä. Ilmoituksen mukaan Ullanlinnassa asuva vuonna 1975 syntynyt nainen ei ollut palannut kotiinsa työpäivän jälkeen. Kadonneen läheiset ja poliisi yrittivät etsiä naista eilisen-illan aikana.

Poliisi kertoo, että kadonneeksi ilmoitettu nainen löytyi surmattuna tänään aamulla.

– Poliisille tuli ulkopuoliselta ilmoitus, että katoamispaikkaan liittyvän osoitteen yhteydessä on epäilyttävää toimintaa, että autoon on koitettu siirtää jotakin taakkaa. Kun meidän partio kävi paikalla, niin varsin pian kävi ilmi, että nainen on surmattu ja häntä oltiin siirtämässä tähän autoon, kertoo rikostarkastaja Jari Koski MTV Uutisille.

 Ruumiin löytymisen yhteydessä poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni vuonna 1974 syntyneen aviopuolison. Koski kertoo, että uhrin päälle oli laitettu peittoa siten, että heti ei pystynyt sanomaan mitä peiton alla oli.

– Tarkistuksen jälkeen kävi ilmi, että ikävä kyllä siellä oli ruumis.

Poliisin mukaan epäilty henkirikos on tämänhetkisten tietojen perusteella tapahtunut uhrin ja tämän aviomiehen asunnossa. Tapahtumien selvittäminen on vasta alkuvaiheessaan, ja tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat selviämään esitutkinnan myötä.

– Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa esimerkiksi motiivista, tai muista rikosepäilyyn liittyvistä yksityiskohdista. Rikoksen tekotavasta tai muista yksityiskohdista ei esitutkinnan alkuvaiheessa voida julkisuuteen kertoa ilman, että se vaarantaisi esitutkintaa, Koski kommentoi. 

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa tekemällä taktista ja teknistä tutkintaa. 

Ullanlinna on yksi Suomen arvokkaimmista asuinalueista.

Lue myös:

    Uusimmat