Yritäpä pelata näissä oloissa – katso melkoinen näky Jokerien Talviklassikosta

Lunta sataa Mestiksen ulkoilmapelissä – katso miten paljon sitä tarttui jäältä lumikoliin 2:11
Lunta piisasi kolattavaksi – katso miten isoja määriä valkeaa oli jäällä kolmannessa erässä.

Joensuun Kiekko-Pojat ja Helsingin Jokerit tahkosivat Mestiksen Talviklassikkoa jää sakeassa lumessa. Ottelu päättyi lopulta Jokerien 2–1-vierasvoittoon voittomaalikilpailun jälkeen.

Joensuussa tuprutti lunta, eikä Mehtimäen pesäpallostadionin ulkoilmaottelussa ollut helppo pelata kiekkoa. Kolattavaa lauantai-illan aikana riitti.

Ylälaidan videolta näet, miten paljon lunta tarttui koliin kolmannen erän aikana pidetyllä tauolla.

Jokerit siirtyi toisessa erässä 1–0-vierasjohtoon kulttihyökkääjä Olavi Vauhkosen maalilla. JoKP:n kultakypärä Kristjan Kombe tasoitti taiston kolmannessa erässä siirretyn rangaistuksen aikana 1–1:een.

"Tuhma-Olavi" naulaa – Jokerit johtoon Mestiksen ulkoilmaottelussa 0:58
Katso, miten "Tuhma-Olavi" niittasi Jokerit johtoon.

Maali: JoKP - Jokerit, Kristjan Kombe(86 JoKP) 1:16
Näin syntyi JoKP-kultakypärä Kristjan Komben maalaama tasoitus.

Yli kymmenessä pakkasasteessa tahkottu, 3 700 katsojan paikan päällä seuraama ottelu venyi voittomaalikilpailuun. Siinä Jokerit osui kolmesti ja JoKP kahdesti, ja näin helsinkiläisvieraat kuittasivat taistosta kaksi pistettä. Ratkaisuosuma syntyi Atso Lehtisen lavasta.

Voittomaalikilpailu: JoKP - Jokerit 4:52
Katso tästä, millaisia maaleja voittomaalikilpailussa nähtiin.

JoKP isännöi viikon päästä lauantaina toisessa ulkoilmapelissä Kiekko-Espoota.