Yökerhon asiakkaille lähti ronski sähköposti – Sedu Koskinen pahoittelee

Ravintoloitsija Sedu Koskisen omistaman helsinkiläisravintola Namun asiakkaille lähti "liian kieli poskessa" kirjoitettu sähköposti.

Noin 2 000 yökerho Namun kanta-asiakasta sai viime viikolla sähköpostin, jossa puhuttiin letkein sanakääntein pikkujoulukaudesta "kunnon känneineen" ja "lakanoiden väliin päätymisineen".

Sedu tässä terve! Haluan kiittää sinua arvoisa kanta-asiakkaamme, että jaksat käydä meillä Namussa. Aina ei ole helppoa, kun koko aika pitäisi ryypätä ja jaksaa pitää hauskaa muiden istuessa kotona. Jonkun on kuitenkin uhrauduttava hyvien bileiden ja yöelämän puolesta, kirjeessä todettiin.

– Tottumuksesta tiedän, että aamulla on mukavampi herätä ilman krapulaa ja morkkista, mutta pitää myös muistaa nousuhumalan mieletön fiilis, joka muuttuu jossain vaiheessa iltaa kunnon känniksi. Sehän se vasta mukavaa onkin.

Kirjeen lopuksi kuvailtiin iltaa varsin onnistuneeksi, jos se "sattuu päättymään jonkun kanssa lakanoiden väliin".

Kirjeen sanoma herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Namun johtaja Seppo "Sedu" Koskinen kommentoi MTV.fille kirjeen olleen liian kieli poskessa tehty.

– Työryhmä teki kirjeen ja laittoi nimeni alle. Jos olisin ehtinyt lukea kirjeen, en olisi allekirjoittanut sitä, Koskinen toteaa.

– Se meni nyt vähän vahingossa näin ja olen siitä pahoillani. Siinä oli suoraa puhetta pikkujoulukaudesta ja se meni liian pitkälle.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat