Yllätyspudotus Love Islandissa sai saarelaiset kyyneliin: "En ollut vielä valmis lähtemään"

Love Island Suomi -jaksossa koettiin liikuttavia hetkiä, kun villan asukkaat joutuivat vaikean päätöksen eteen. Ennen jaksoa katsojat olivat saaneet äänestää saaren mielenkiintoisinta paria. Vähiten ääniä saaneet parit olivat pudotusuhan alla.

VIDEO: Senja puhuu putoamisestaan

Vähiten ääniä saaneet olivat Refai ja Senja, sekä Anku ja Markus. Markus oli heistä ainoa, joka oli saapunut villaan ohjelman alkamisen jälkeen.

– Nyt tuli lähtö, Senja totesi musertuneena kun saarelaisille kerrottiin, että miesten tulisi päättää kilpailusta putoava nainen. 

Naisten tuli päättää villasta lähtevä mies, ja he poistuivat pohtimaan valintaansa. 

– Onneksi me ei jouduta tekemään tuota valintaa, Alexina pohti viitaten miesten tilanteeseen, joka ei ollut helppo.

– Suunniteltiin tänään Senjan ja Ankun kanssa niiden unelmien mies, ja nyt toinen heistä ei pääse näkemään sitä, Patrick harmitteli miehille.

Miehet tekivät päätöksensä sen perusteella, kumpi naisista tuntui itselle sopivammalta parilta. Lopulta kilpailusta lähtivät Markus ja Senja. Tieto sai erityisesti Pauliinan romahtamaan kyyneliin.

– En ollut vielä valmis lähtemään. Tiesin, että miehet valitsevat Ankun jäämään, koska hänellä on enemmän ottajia, Senja sanoi kyyneliensä lomasta.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat