Yllätyitkö tai liikutuitko omaisen jäämistöä raivatessa? Vastaa ja voita

Oletko löytänyt edesmenneen läheisen jäämistöstä jotakin, mikä kosketti, yllätti tai järkytti sinua?

Kun läheinen kuolee, hänen kotinsa, tavaransa, paperinsa ja tilinsä on käytävä läpi. Jäämistön läpikäymistä hoitaa perikunta.

Törmäsitkö sinä yllättäviin kalenterimerkintöihin, vanhoihin kirjeisiin tai aloitettuun omaelämäkertaan? Löysitkö arvokkaita tauluja, valokuvia entisistä heiloista, voittoisia arpoja tai ikivanhoja aikuisviihdelehtiä? Järkytyitkö masennuslääkkeistä, yleisestä siivottomuudesta tai ylipäätään tavaran paljoudesta?

Miltä omaisuuden läpikäyminen tuntui? Tunsitko itsesi tirkistelijäksi? Jätitkö tarkoituksella lukematta kalentereita tai kirjeitä, vai voittiko uteliaisuus häveliäisyyden?

Koitko tavaroiden selvittämisen terapeuttiseksi vai ikäväksi urakaksi? Oletko miettinyt, missä kunnossa haluaisit itse tavaroidesi olevan, kun aika sinusta jättää?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivuilla ja -tv-lähetyksessä. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa ja arvontaa varten.

Vastanneiden kesken arvotaan Åke Perssonin ja Thomas Oldrupin teos Maailman pisin pajunköysi – 101 historiallista harhakäsitystä (Atena). Teoksen arvo on noin 22 euroa. Kysely on päättynyt.

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat