Yllättävä voittaja: Tämä on vuoden 2013 trendikkäin väri!

Asiantuntijat ovat valinneet vuosittaiseen tapaansa värin, joka on vuoden trendikkäin. Mikä väri vei ykkössijan tänä vuonna?

Painoteollisuuden värijärjestelmän aikoinaan luotsanneella yrityksellä nimeltä Pantone on ollut vuosittain tapana koota yhteen ammattilaisia, jotka valitsevat vuoden värin – eli värin, joka on kunakin vuonna erityisen trendikäs. Tänä vuonna arvovaltainen saati valitsi vuoden väriksi smaragdinvihreän.

– Eloisa, säteilevä ja ylellinen. Se on eleganssin ja kauneuden väri, joka parantaa meidän käsitystämme hyvinvoinnista, tasapainosta ja harmoniasta, vuoden värin valinneen raadin jäsenet kuvailevat smaragdinvihreää.

Väriensä ansiosta menestyneellä Pantonella on ollut vuosittain tapana valita vuoden väri, josta eri alojen ammattilaiset ovat vuodesta toiseen olleet hyvin kiinnostuneita. Muotisuunnittelijat, floristit ja useiden muiden eri alojen kuluttajien tarpeisiin erikoistuneet asiantuntijat ovat tunnetusti käyttäneet hyödykseen yrityksen valitsemaa vuoden väriä työssään.

Tähdet viihtyvät smaragdinvihreässä

Smaragdinvihreää väriä onkin nähty jo viime vuonna useiden maailmantähtien yllä. Arvokkuutensa vuoksi väri istuukin mitä parhaiten tilaisuuksiin, jossa näyttävyys on erityisessä arvossa.

Lue myös:

AVA

Lähde: Pantone.com

Kuvat: Getty Images, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat