Yllättäen menehtyneen Joonas Loirin Riitta-äiti julkaisi sydäntäsärkevän muiston pojastaan: "Kiitos niin paljon, että sain olla äitisi"

1:05
Vesa-Matti Loirin Joonas-poika on kuollut

Riitta Loiri julkaisi sosiaalisessa mediassa liikuttavan päivityksen viime viikolla yllättäen kuolleesta pojastaan Joonas Loirista. 

Viihdetaitelija Vesa-Matti Loirin ja tämän entisen puolison Riitta Loirin poika Joonas Loiri menehtyi yllättäen viime viikolla. Tieto Loirin kuolemasta tuli myöhään Vesa-Matti Loirin poika Joonas Loiri on kuollutkeskiviikkoiltana 29. toukokuuta. Loiri oli kuollessaan 37-vuotias. 

Riitta Loiri muisteli poikaansa omalla Facebook-tilillään lauantaina 1. kesäkuuta kauniin sanoin. Loirin julkaisemassa päivityksessä oli useita kuvia Joonas Loirista eri ikäisenä. 


– Maailman suurimman surun ja ikävän murtamana. Mun rakkain Joonas, kiitos niin paljon, että sain olla äitisi. Kiitos kaikille ihanasta lohdullisesta mukana elämisestä, Riitta Loiri kirjoittaa päivityksessään. 

Joonas Loiri tunnettiin myös artistinimellä Joonas L. Hän oli suomalainen musiikkivideo-ohjaaja, tuottaja ja DJ. Miehen perhe vahvisti tämän kuolleen sairaskohtaukseen kotonaan. 

Riitta Loirin päivityksestä kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja