Mainos

Yli-Saunamäki: Olen hakenut ammattiapua

Syyttäjä vaatii vaalirahoittaja Novan konkurssijutussa ehdotonta vankeutta kolmelle. Syyttäjä lukee päätekijöiksi muun muassa Arto Merisalon ja Tapani Yli-Saunamäen ja kolmannen ihmisen, jotka syyttäjän mukaan johtivat yhtiötä.

Entinen Nova-johtaja Tapani Yli-Saunamäki kommentoi vihdoin vaalirahakohua tänään. Hän myönsi Helsingin käräjäoikeuden käytävällä, että ryöpytys on ottanut koville.

Hän ei ole lukenut lehtiä eikä vastannut toimittajien puheluihin. Yli-Saunamäki kertoi avoimesti joutuneensa hakemaan ammattiapua.

Syyttäjä vaatii Nova-vyyhdessä hänelle ehdotonta vankeutta muun muassa törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Yli-Saunamäki kiistää syyllistyneensä rikoksiin.

- Varmasti en ole tehnyt mitään väärää. Olin vain siihen aikaan sattumalta firman toimitusjohtaja, kun jotain tapahtui. Tosin aloitin toukokuussa 2008. Joku toinen oli toimitusjohtajana silloin, kun näitä oikeudessa puhuttavia asioita hoidettiin. Tehtäväni oli toimia yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana, minun tehtäväni oli avata ovia.

- Minusta on hienoa, että nämä mennään läpi. Aloitan uuden elämän, sitten poistuu kaikki numerot puhelimesta, kaverit vaihtuu, Yli-Saunamäki sanoi hetkeä ennen kuin käveli Nova-oikeudenkäynnin ensimmäiseen istuntoon.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.