Yli puolet Studio55:läisistä tarjoaa joulupöydässä valmisruokia

Kysyimme Studio55:läisiltä, teetkö itse jouluruokasi. Yli puolet vastaajista kertoi, että osa ruoista valmistetaan itse, mutta osa haetaan valmiina kaupasta. 26 prosenttia ilmoitti tekevänsä kaiken itse päinvastoin kuin ne kahdeksan prosenttia, jotka eivät itse valmista mitään. 12 prosenttia kertoi pääsevänsä todella helpolla, sillä he istuvat aattona valmiiseen pöytään.

− Kaiken muun teen itse, mutta samanlaista mahtavaa maksalaatikkoa en aikaan saa kuin mitä isä aikanaan valmisti. Nyt täytyy turvautua Saarioisten mainioon vaihtoehtoon, selosti nimimerkki paula.

− Teen itse koska silloin tiedän mitä laitan ja kuinka paljon juuri esim.suola. Kinkkua ja kalkkunaa ostan kaupasta. Sekä pakastetaikinan ja teen tortut. Hyvää on ja se tapa on tullut kyllä jo kotoa. Ja aah ne tuoksut ja ilo valmistaa, kirjoitti nimimerkki annuli51.

− Miksi stressata itseänsä, kun kaupasta saa nykyisin ihan hyvää ruokaa eikä se juuri kalliimmaksikaan tule. Karjalanpiirakat on kuitenkin tehtävä itse, kun itse tehtyjä ei kaupan tuotteet vielä voita, pohti nimimerkki Ei stressiä.

− Teen lähisukulaisille kunnon pitopöydän.Kaikkea löytyy.Pidän ruuanlaitosta ja teen kaikki itse. Vaikka olenkin sitten ihan rättiväsynyt! Tosin apukin kelpaisi, jos sitä joku tarjoaisi. No, ensi joulun vietän ulkomailla! kirjoitti nimimerkki kotilo.

− Lähden lappiin perheen kanssa, tilaan pitopalvelusta ruoat mökille, onhan minullakin joulu ja lupa nauttia valmiista ruoista ja juomista, miksi vääntäisin piparkakkuja kun voin nauttia vapaa-ajastani ja valmiista ruoasta ja tuohan se töitä sinne lappiin yrittäjälle kun tilaan heiltä autan näin pieneltä osaltani, kertoi nimimerkki Nautiskelija.

− En tee mitään ruokaa. Vaimo tekee ja syötävän hyvää. Jotain pientä ostetaan valmiina, ilmoitti nimimerkki hyvää.

Lue myös:

    Uusimmat