Yli kahden miljoonan euron hyperautossa yksi yllättävä puute – selviäisitkö ilman tätä ominaisuutta?

Aston Martinin ja Red Bullin yhteistyön tuloksena syntynyt Valkyrie on yksi kuumimmista seuraavan sukupolven hyperautoista. 2,6 miljoonan dollarin hintalapulla varustetussa autossa ei kuitenkaan ole toimintoa, joka on löytynyt kaikista autoista jo kymmenien vuosien ajan.

6,5-litrainen V12-moottori ja 1 130 hevosvoimaa. Kilogrammoja vähemmän kuin hevosvoimia. Istuimet, jotka on räätälöity sopimaan juuri sinun vartalollesi. Kaupan päälle tuleva 1:18-kokoinen pienoismalli, joka on täysin identtinen oikean autosi kanssa. Ainoastaan 150 kappaletta valmistettavassa Aston Martin Valkyriessa on kaikki, mitä yli kahden miljoonan euron arvoiselta hyperautolta voi odottaa.

Mutta ei äänentoistojärjestelmää, radiota tai edes minkäänlaisia kaiuttimia.

Aston Martin on halunnut varmistaa, että Valkyrien kuljettajan korviin kantautuu ääniä ainoastaan Cosworthin vapaasti hengittävästä ja korkealta kiertävästä moottorista, eikä se ole hukannut tilaa poppivehkeisiin.

Historian legendaarisimmassa superautossa McLaren F1:ssä ei myöskään ollut radiota. Siinä oli kuitenkin Kenwoodin mittatilauksena valmistama CD-soitin kuuden levyn vaihtajalla.

***

Tässä on uusi Volvo XC40 1:57

Lue myös:

    Uusimmat