Yli 430 heppaa, valloittava väri, takaveto ja Alastaron rata – voiko Markku Alén olla nauttimatta tämän teho-Bemarin koeajosta?

Teknavin syyskauden kahdeksannessa jaksossa (ke 19.11. klo 22.45 MTV3) nautitaan jälleen vauhdin hurmasta, kun rallilegenda Markku Alén vie BMW M3:n suorituskyvyn äärirajoille. Testissä ovat myös uudet iPadit sekä Mercedeksen C-sarjan farmari.

BMW:n kolmossarjan tehomalli M3 on kuulunut saksalaisvalmistajan mallistoon jo kohta 30 vuoden ajan, eikä suosiolle näy loppua. Teknavin superautokaksikko hyppää klassikon uusimman painoksen kyytiin ja selvittää, miten tuplaturbolla varustettu yli 430-hevosvoimainen perheauto suoriutuu Markku Alénin vauhtikäsittelystä Alastaron radalla.

Täysin uudistunut Mercedeksen C-sarjan farmari on entistä tilavampi, kevyempi ja kauniimpi, mutta miltä se tuntuu ajossa? Sen kertoo Teknavin testikuski Risto Virtanen.

Tablet-boomin käynnistäneen Applen iPadien myyntikäyrä on kääntynyt laskusuuntaan. Yhtiö uskoo vastikään myyntiin tulleiden iPad Air 2:n ja iPad Mini 3:n nostavan tablet-myynnin takaisin nousun tielle. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen testaa, onko siihen eväitä.

Teknavin kahdeksas kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusintana lauantaisin klo 10.25. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat