Yli 20 vuotta Salkkareissa näytellyt Esko Kovero paljastaa: Tämä on ollut kaikkein ikimuistoisin fanilahja

3:38
Mitä kuuluu Ismo Laitelan syksyyn? Näyttelijä Esko Koverolta paljonpuhuva kommentti roolihahmonsa rakkauselämästä

Fanit ottavat yhteyttä Salkkarit-tähtiin nykyisin somessa. Näyttelijä Esko Kovero ei ole siirtynyt vielä älypuhelinaikaan ja paljastaa, että ikimuistoisin hänen saamistaan fanilahjoista on hyvin perinteistä sorttia.

Kun Salatut elämät -sarjan kuvaukset alkoivat tämän syksyn osalta, oli paikalla Helsingin Konalassa tietenkin myös Esko Kovero. Hän on ainoa Salkkarit-näyttelijä, joka on ollut mukana sarjassa tauotta jo yli 22 vuotta. Näyttelijää tuttuakin tutumpi roolihahmo Ismo Laitela ei kuitenkaan kyllästytä vielä vuosienkaan jälkeen.

– Tuskin olisin tänne tänään tullut, jos kyllästyttäisi. Niin pitkään kuin täällä nyt pitävät, niin eiköhän täällä olla. Tietysti olen oppinut myös, että päivä kerrallaan mennään, vaikka se kliseeltä kuulostaakin, hän kertoi Salkkareiden pressipäivänä MTV Uutisille.

Mitä Ismo Laitelan syksyyn kuuluu ja joko suuri rakkaus kävelee vihdoin vastaan? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Helteisenä kesänä Kovero vietti perinteiseen tapaan aikaa kotiseuduillaan Pohjois-Karjalassa.

– Kyllä siellä sielu lepäsi. Järvi on iso ja aika syvä, eli vesi ei ihan kiehunut, eivätkä kalat kuolleet, hän lohkaisee.

Yli 20 vuotta Ismo Laitelana takaa sen, että Kovero tunnistetaan hyvin myös maakunnissa. Hän kertoo, että kohtaamisissa toistuu tavallisesti tuttu kaava.

– Se menee aina niin, että katsotaan ja ihmetellään, että mitä se täällä pikkukaupungissa tekee. Sitten ryhdytään kelaamaan, ja lopulta tullaan sanomaan, että anteeksi, kun tuijottelin. Kyllä niistä selvitään, ja kaikki ovat muutaman lauseen jälkeen hyvillä mielin, kertoo Kovero, jonka mukaan nuo kohtaamiset ovat aina positiivisia.

Fanit lähestyvät Salkkarit-näyttelijöitä nykyisin enimmäkseen somessa. Kovero sen sijaan tunnustaa, ettei ole siirtynyt älypuhelinaikaan. Hän kertoo, että faneilta on vuosien varrella tullut vielä kirjeitä ja jokunen fanilahjakin. 

– Kyllä niitä silloin tällöin on tippunut jopa meikäläiselle. Mieluisimmat ovat varmaankin yhtenä jouluna saadut villasukat. Niistä iso kiitos, jos tekijä on vielä kuulolla. Taitavat olla käytössä edelleen, hän paljastaa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja