Yläkulmien yläkulma! Lukon maalitykin sivallusta ihasteltiin videoiden puolelta

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella Lukko vierailee HPK:n luona Hämeenlinnassa. Vierasjoukkueen maalitykki Eetu Koivistoinen naulasi vieraat toisessa erässä 2–0-johtoon. Koivistoisen sivallus painui niin ylänurkkaan, että tuomarit joutuivat tarkastelemaan sitä videoiden puolelta.

Lukko johti taistoa avauserän jälkeen 1–0 Lukas Klokin maalin myötä.

Toisessa erässä Lukon johto kasvoi ylivoimalla. Pavol Skalicky ja Kristian Pospisil rakentelivat paikan ja Eetu Koivistoinen pamautti kiekon HPK:n maalinedustalta sisään.

Koivistoisen sivallus tärähti niin ylänurkkaan, etteivät tuomarit havainneet kunnolla osuman syntyä. Tarkistus kuitenkin vahvisti Koivistoisen kauden 13. osuman synnyn.

Tilanne näkyy jutun yläreunan videolta.

Lukko on mennyt menojaan keskiviikon taistossa. Toisen erän puolessa välissä Sebastian Repo pamautti lukemiksi 0–3.

Ja ajassa 37.10 Daniel Audette, 0–4.